Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

RAUHANKOTI

Rauhankoti on A1 Asuntojen uusi upea vuokra-asuntokohde Lahdessa, osoitteessa Rauhankatu 2. Asunnot on modernisti suunniteltu, asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto, astianpesukone ja pyykkikoneliitäntä. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja lattialämmitys tuo niihin lisämukavuutta. Talon alakertaan tulee asukkaille yhteiseen käyttöön oleskelutilaa, kuntoilutila ja upea saunaosasto, sekä pyykkitupa. Kellarikerroksessa autohalli sekä sisäpihalla autopaikkoja. 

Jätä asuntohakemus heti, otamme yhteyttä! 
Seuraa meitä myös Facebookissa

Katutasossa on kaksi liikehuoneistoa jotka sopivat esim. vastaanottotilaksi tai toimistokäyttöön, yrittäjälle hieno mahdollisuus yhdistää keskusta-asuminen ja vain hissimatkan pituinen työmatka! 

Rauhankatu 2 on erinomainen sijainti!

Rauhankatu on nimensä mukaan rauhallinen paikka asua päättyvän kadun varrella, mutta silti kaikki keskeisimmät palvelut ovat lähellä. Sijainti palvelee kaikkia laadukkaasta keskusta-asumisesta nauttivia aina opiskelijoista senioreihin.

Lähimmät ulkoilumaastotkin alkavat tien toiselta puolelta ja Vesijärven satama-alue ja lähin uimaranta ovat vain kilometrin päässä. Lähin opiskelupaikka on Diakoniaopisto vain korttelin päässä. Koulutuskeskus Salpauksen kampus, ja tuleva Paavolan kampus ovat kävelymatkan päässä, Lahden ammattikorkeakoulun Niemen kampus 3 km päässä. Niemen kampukselle matka taittuu pyörällä vartissa, tai bussilla, joita lähtee keskustasta jopa 10 minuutin välein.

Rauhankatu 2 historiaa

Rakennus on Unto Ojosen suunnittelema ja siinä on toiminut 1930-luvulla paita- ja esiliinatehdas. Myöhemmin siinä on ollut erilaisia toimisto- ja vastaanottotiloja. Nykyisellään talon vanhin osa on vuodelta 1945, laajennusosat ovat valmistuneet 1972 mennessä.

Saneerauksessa taloon tehdään täydellinen peruskorjaus, talotekniikka uusitaan täysin, ja asunnot ovat täysin uusia kauttaaltaan.

Talon julkisivu uudistetaan, mutta se säilyy saman näköisenä kuin se on alun perin ollutkin - se on osa Lahden rakennushistoriaa, ja myös asemakaava edellyttää niin.
Rauhankoti

  näytä normaaliversio » Ylös